Origineel idee: een foodtruck op uw communie- of lentefeest

Binnen enkele maanden is het weer de tijd van de communie- en lentefeesten. Hier komt heel wat bij kijken, u weet waarschijnlijk niet waar eerst gedaan. Heeft u al eens aan onze foodtruck gedacht?

Je wil dat deze speciale dag onvergetelijk wordt, vooral voor je zoon of dochter. Onze authentieke foodtruck is een leuke eyecatcher die kan dienen voor allerlei soorten feesten: van BBQ’s, pannenkoekenfeesten tot walking dinners en gin tastings,.. U leest het, alles is mogelijk, in elke prijsklasse.

 

 

Welke voorzieningen zijn er nodig?

Je hebt niet veel nodig. Enkel elektriciteit, water en gas afhankelijk van wat er geserveerd wordt. Uiteraard moet er voldoende plaats aanwezig zijn om een foodtruck op te rijden en te plaatsen. Dit wordt op voorhand met ons afgesproken. Wil u de foodtruck vooraan op straat plaatsen? Dat kan: vraag hiervoor op voorhand wel goedkeuring bij de gemeente.

 

Foodtruck bestellen

Hoe bestel ik een foodtruck? Heel simpel: stuur je vraag via ons contactformulier. Wij zullen jou spoedig contacteren en bezorgen nadien een offerte op maat. Uiteraard kan u ons ook tel. contacteren via 03 353 16 26, via e-mail of kom langs in onze winkel.

Keurslagerij Grymonprez heeft jarenlang ervaring met het mee organiseren met feesten. We zullen het daarom zeker niet nalaten om met enkele leuke ideeën op de proppen te komen.

 

 

Dries Vinck