Geschiedenis

Grymonprez start zijn geschiedenis in 1990 waar Christine de Keurslagerij start samen met haar 2 zonen Wim en Peter.

De slagerij was tot voor die tijd in handen van familie Moorkens, die emigreerden naar het verre Australië.

Jerome, de vader van Kristine en grootvader van Wim en Peter, is sinds dag 1 vleesleverancier voor de Keurslagerij. Hij heeft al jarenlang een eigen boerderij, gelegen in Pittem, die hij met liefde en passie heeft laten groot worden.

Jerome heef met gedreven inzet en liefde zijn dieren gekweekt. Jerome draagt kwaliteit hoog in het vaandel en wil enkel kwaliteitsvolle producten afleveren. Dit merk je ook aan het vlees van de Keurslagerij.

Wim en Peter gingen vroeger veel op vakantie bij hun nonkel, waar ze regelmatig een handje toestaken. Jerome Grymonprez is nog steeds een grote inspirator voor de Keurslagerij, de zaak is dan ook naar hem genoemd.

In 1995, 5 jaar na de opstart, is het duidelijk dat de Keurslagerij te klein werd. Het was tijd voor de eerste verbouwingen. Na deze aanpassing is de Keurslagerij enorm gegroeid. In 2002 werd het huis ernaast bijgekocht en volledig omgebouwd. Daardoor werd de winkel en atelier verdubbeld in grootte.

Na 12 jaar, in 2015, het jaar dat de Keurslagerij zijn 25-jarig bestaan zal vieren, gaan ze nog één laatste keer verbouwen.

Keurslagerij Grymonprez wil hiermee zijn producten-assortiment verder uitbreiden en stroomlijnen. Met als uiteindelijke doel de klant een meer producten en winkelcomfort te kunnen aanbieden. De mensen moeten zich op hun gemak voelen, net zoals thuis.