1990

Genoemd naar de grootvader van moeders kant en begeesterd door diens liefde voor het vak, wordt slagerij/kruidenierszaak Grymonprez door de 19-jarige Wim Dobbels en zijn mama in hartje Wommelgem opgericht. Jerome Grymonprez is sinds dag 1 de vleesleverancier voor de Keurslagerij.

1995

Na 5 jaar is het duidelijk dat de Keurslagerij te klein wordt. De eerste verbouwingen doen de zaak groeien en bloeien.

2002

De winkel wordt opnieuw uitgebreid, volledig omgebouwd en verdubbelt zo in grootte.

2015

Na de laatste verbouwingen is de Keurslagerij uitgegroeid tot de winkel met verschillende afdelingen kwaliteitsproducten met de focus op lokaal en vers.

Er ligt al lang niet meer enkel vlees in de rekken bij Keurslager Grymonprez, dit als een gevolg van een andere en groenere manier van aankopen. Met aandacht voor de korte keten, levert dit vlees en andere producten met een verhaal. Kwaliteit staat zo altijd op kop en dat proef je!

2023

Met een grote portie ondernemingszin slaagt Wim er steeds in zijn klanten te verrassen met iets nieuws, telkens volgens het ritme van de seizoenen. Of het nu gaat om wildvlees, nieuwe salades of enkele topproducten uit de dry aging- kast, het hele team denkt mee en tovert zo voor ieders wat wils in de toog.

En die mama? Die draait nog steeds gezwind mee achter de schermen!

Let’s get social

Volg het reilen van Keurslager Grymonprez via onze Instagram pagina.