Specialist in Dry Aged meat

“Dry-ageing” of het droog rijpen van vlees werd jaren geleden in Amerika ontdekt.

Geslachte runderen werden toen open en bloot door heel Amerika vervoerd in open treinwagons. het vlees ‘hing in de wind’ zoals wel werd gezegd.

Charcuterie

Keurslager Grymonprez heeft een groot assortiment aan charcuterie.
Naast buitenlandse gedroogde waren (zoals parmaham, Italiaans-Spaanse salami’s,..) hebben we veel producten die in huis zijn gemaakt : kippewit, frikadellenkoek, paté, gekookte hesp, kalfsworst.

Te veel om op te noemen, kom ze zelf ontdekken!

Groenten & fruit

Onze groenten- en fruitafdeling is een onmisbaar stukje uit onze winkel en is gegroeid door de jaren heen. Onze groenten en fruit worden dagdagelijks geleverd door dezelfde leverancier.

Koffie

Samen met onze koffiebrander zijn we op zoek gegaan naar een mooie, volle koffie, gebrand volgens de oudste traditie. Voor u kozen wij enkel de Zuid-Amerikaanse Arabica’s uit Brazilië, Colombia, Nicaragua en Guatemala.

Rundsvlees

Het rundvlees van onze Keurslagerij wordt gekweekt in een familiebedrijf dat kweker is van het Belgisch wit-blauw rund.

De runderen worden vooral gekweekt voor hun mager, mals en sappige vlees en zijn bekend om hun imposante spiermassa.

De kweker levert al 25 jaar een constante hoge kwaliteit door aandacht te steken in voeding en de runderen met de grootste zorg te behandelen.

Varkensvlees

Ons varkensvlees is van de beste kwaliteit en is mals, sappig en wit tot roze van kleur. Bovendien heeft ons varkensvlees het Certus-label , het is de garantie dat een aantal normen gerespecteerd werden tijdens het productieproces, van bij de boer tot in de winkel.

Kip & gevogelte

Bij Keurslager Grymonprez hebben we elke dag verse aanvoer van Belgische kippen.

Met kip tover je altijd een lekker en gezond gerecht op tafel. Kip is mager vlees, bevat weinig calorieën en combineert de belangrijkste essentiële voedingsstoffen.

Van braadkip, tot soepkip. Alles is verkrijgbaar in ons assortiment!

Paardenvlees

Paardenvlees is één van de meest gezonde vleessoorten en is afkomstig van paarden die veel bewegen en gezonde voeding eten. Bovendien bevat paardenvlees veel ijzer en is het rijk aan vitamine B. Het vlees heeft een volle smaak en is zachter en zoeter dan bijvoorbeeld rundvlees.

Onze specialiteit is paardenfilet, het meest hoogstaande stukje vlees van het paard. Of heeft u zin in gerookt paardenvlees voor op uw boterham? Kom langs en kom kijken naar ons uitgebreid assortiment!

Lamsvlees

Wij bieden lamsvlees van superieure kwaliteit omdat de lammeren in alle vrijheid en rust kunnen opgroeien in England en Nieuw-Zeeland, waar het lamsvlees zijn oorsprong heeft.

Maak kennis met onze lamskroon, lamsfilet en lamsbout of hebt u eerder zin in onze lamsragout of opgevuld lamskroontje? Voor zowel de dagdagelijkse keuken als voor feestbereidingen. Heerlijk voor op de grill, BQQ of in de oven!

Wild

Het culinaire wildseizoen, een prachtige periode om naar uit te kijken, start elk jaar vanaf 15 oktober.

Keurslagerij Grymonprez biedt vanaf dan elke week een 5-tal soorten verschillend wild.
Ontdek onze klassiekers: ree, everzwijn, hertenkalf, kwartels en eendenborst.

Salades

Keurslager Grymonprez is sterk in salades, met een zeer gevarieerd aanbod van zo’n 30 soorten, waarvan een 6-tal kunnen variëren. Door een dagelijkse aanvoer van groenten, garanderen we de versheid van al onze bereidingen. Onze chef is een echte ontdekker en speelt graag met nieuwe smaken en ideeën.

Onze absolute topper : Carpaccio d’Anvers. Een combinatie van Américain (zeer fijn gehakt steak), olie van pesto, en Grana Padano (parmezaankaas). fijn gesneden groene selder, grof zeezout, zwarte peper en gedroogd zeewier.

Kom ze snel ontdekken!

Bereide gerechten

Voor iedereen die een mooi bijpassend gerecht zoekt of simpelweg lekker wil eten zonder zelf te moeten koken, is er ons assortiment van bereide gerechten.
Onze chef bij Keurslager Grymonprez bereidt dagelijks verschillende verse koude en warme bereidingen met seizoensgebonden groenten in combinatie met vis of vlees.

Heb je zelf een leuk idee? Laat ons zeker iets weten via 03 353 16 26 of info@keurslagerij-grymonprez.be !

Kazen

Niet enkel Belgische kazen blijven verbazen! Keurslager Grymonprez heeft naast onze Belgische kazen ook een uitgebreid aanbod aan Franse en Europese kazen. Voor al uw feesten stellen wij zelf mooie kaasschotels samen met fruit- en/of notengarnituur.

Wil u een kaastafel aanbieden aan uw gasten met een gevarieerd aanbod of zoekt u een bijpassende kaas bij uw favoriete biertje? Vraag gerust advies, wij helpen u met plezier verder!

Zou je graag een bestelling willen plaatsen?