Valentijnsmenu en -gourmet

Valentijnmenu Als voorgerecht: vispannetje van het huis met gegrilde aardappelpuree of vitello tonato Als hoofdgerecht: kabeljauwhaasje met kruidenkorst in witte wijnsaus en belgisch witloof met gegrilde puree of varkenshaasje in zachte graanmosterdsaus met kroketjes De hoofdgerechten zijn met warme groentjes  Dessert: … Continued

Dries Vinck

Dry Aged Beef

Folder Download hier onze folder! Het ontstaan “Dry-ageing” of het droog rijpen van vlees werd jaren geleden in Amerika ontdekt. Geslachte runderen werden toen open en bloot door heel Amerika vervoerd in open treinwagons. het vlees ‘hing in de wind’ … Continued

Dries Vinck

Koffie

Samen met onze koffiebrander zijn we op zoek gegaan naar een mooie, volle koffie, gebrand volgens de oudste traditie. Voor u kozen wij enkel de Zuid-Amerikaanse Arabica’s uit Brazilië, Colombia, Nicaragua en Guatemala. Arabica-bonen groeien alleen maar op grote hoogte, … Continued

Dries Vinck

Kazen

Niet enkel Belgische kazen blijven verbazen! Keurslager Grymonprez heeft naast onze Belgische kazen ook een uitgebreid aanbod aan Franse en Europese kazen. Voor al uw feesten stellen wij zelf mooie kaasschotels samen met fruit- en/of notengarnituur. Niets zo lekker als … Continued

Dries Vinck

Groenten & fruit

Onze groenten- en fruitafdeling is een onmisbaar stukje uit onze winkel en is gegroeid door de jaren heen. Onze groenten en fruit worden dagdagelijks geleverd door dezelfde leverancier.

Dries Vinck

Schotels

Charcuterieschotel (vanaf 4 personen): De meest verfijnde charcuterie leggen wij voor u op een schotel met aangepast fruitgarnituur, 200 gr per persoon. Kaasschotel: Een zeer gevarieerd assortiment keurige Franse en Belgische kaasjes rijkelijk versierd met vers fruitgarnituur en een spelend … Continued

Dries Vinck

Traiteur

Iedereen heeft wel eens geen zin om achter het fornuis te staan, niet waar? Of u zoekt een mooi bijpassend gerecht? Onze chef bij Keurslager Grymonprez bereidt dagelijks verschillende dagverse koude en warme bereidingen. Hij gebruikt hiervoor seizoensgebonden groenten in … Continued

Dries Vinck

Charcuterie

Keurslager Grymonprez heeft een groot assortiment aan charcuterie. Naast buitenlandse gedroogde waren (zoals parmaham, Italiaans-Spaanse salami’s,..) hebben we veel in huis gemaakte zaken, zoals: kippewit, frikadellenkoek, paté, gekookte hesp, kalfsworst. Te veel om op te noemen!

Dries Vinck

Salades

Keurslager Grymonprez is sterk in salades, waarvan onze absolute toper: Carpaccio d’Anvers. Een combinatie van Américain (zeer fijn gehakt steak), olie van pesto, en Grana Padano (parmezaankaas). fijn gesneden groene selder, grof zeezout, zwarte peper en gedroogd zeewier. We bieden het zeer … Continued

Dries Vinck

Wild

Het culinaire wildseizoen, een prachtige periode om naar uit te kijken, start elk jaar vanaf 15 oktober. Keurslagerij Grymonprez biedt vanaf dan elke week een 5-tal soorten verschillend wild. Ontdek onze klassiekers: ree, everzwijn, hertenkalf, kwartels en eendenborst. Let op: … Continued

Dries Vinck