Belgisch wit-blauw rund

Het rundvlees van onze Keurslagerij wordt gekweekt in een familiebedrijf dat kweker is van het Belgisch wit-blauw rund. De runderen worden vooral gekweekt voor hun mager, mals en sappige vlees en zijn bekend om hun imposante spiermassa.

De kweker levert al 25 jaar een constante hoge kwaliteit door aandacht te steken in voeding en de runderen met de grootste zorg te behandelen. De specialiteit in het zomerseizoen is onze overheerlijke côte à l’os.

Een côte à l’os wordt gesneden uit de rug van het rund, aan elke steak zit één rib vast. Heerlijk voor op de grill of op de BBQ!

Côte à l’os

Een côte à l’os wordt gesneden uit de rug van het rund, aan elke steak zit één rib vast. Heerlijk voor op de grill of op de BBQ!

Dan heb je ook nog de Tomahawk-steak, onze superspecialiteit! Dit is een ribstuk met een enorm lang bot. Met dit bijzonder stuk vlees kan u zich onderscheiden op al uw feestjes.

Wist u trouwens dat wij wekelijks enkele soorten buitenlands rundvlees in de kijker zetten? Ons assortiment kan variëren van Spaans, Argentijns tot Amerikaans rundvlees. Ideaal wanneer u iets speciaal wil aanbieden aan uw gasten.

Tip Van Wim

Keurslager Grymonprez ontwikkelde samen met kruideniers een speciaal kruid voor rundvlees die de smaakbeleving totaal maakt. Vraag ernaar in de winkel!

Ook zo’n zin gekregen in een lekker stukje vlees? Kom dan zeker langs en we adviseren u met plezier en op maat. Toch nog op zoek naar iets anders? Alles is bestelbaar bij Keurslager Grymonprez.