Ons varkensaanbod

Het varkensaanbod bij onze Keurslagerij is zeer gevarieerd, van magere tot iets vettere soorten. Finettes, ham, hespenspek, mignonette, spek, spieringskotelet, varkensgebraad, varkensgehakt, varkenshaasje, varkenskotelet, varkenskroontje, varkensstoofvlees, varkenswangetjes,…

Certus label

Ons varkensvlees is van de beste kwaliteit en is mals, sappig en wit tot roze van kleur. Bovendien heeft ons varkensvlees het Certus-label , het is de garantie dat een aantal normen gerespecteerd werden tijdens het productieproces, van bij de boer tot in de winkel. Certus-varkens krijgen uitsluitend kwaliteit voeder en de beste zorgen.

Al deze inspanningen komen de kwaliteit van het vlees ten goede en dat proef je. Het varkensvlees is mals en sappig, verliest nauwelijks vocht in de pan en krijgt een mooi goudbruin korstje.

Het varkenskroontje is één van onze specialiteiten, da’s een superieur stukje mager vlees, versneden uit de rug van het varken. Je herkent het aan de beentjes en het vetlaagje. Dit vetlaagje geeft het vlees extra smaak en maakt het sappig.

Alles in huis voor een culinaire maaltijd.

Bij Keurslager Grymonprez zijn we trots op onze verse producten en staan we klaar met ons team van enthousiaste medewerkers om u zo goed mogelijk te adviseren. Ontdek ons uitgebreid assortiment op de website of in de winkel.